Кошик
1834 відгуків
+380 (67) 351-23-40
Сироп агави органічний KIRKLAND Organic Blue Agave, 1л, фото 3

Сироп агави органічний KIRKLAND Organic Blue Agave, 1л

  • Немає в наявності

850 ₴

Сироп агави органічний KIRKLAND Organic Blue Agave, 1л
Сироп агави органічний KIRKLAND Organic Blue Agave, 1лНемає в наявності
850 ₴
+380 (67) 351-23-40
+380 (67) 351-23-40
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості

KIRKLAND Organic Blue Agave

Сироп (нектар) Агави

Об'єм 1кг

Зроблено в Мексиці для продажу в США

Рослина агави вже багато тисячоліть знайома людству: ще ацтеки вважали агаву подарунком небес і використовували її цукристий сік для ароматизації страв і напоїв.

Потім з часом цінності набрала зовсім інша властивість соку агави – він відмінно "бродив", і сільськогосподарське вирощування агави охопив справжній «текіла бум».

В наші дні на цю рослину знову звернули пильну увагу, і знову під іншим кутом: унікальний вуглеводний склад нектару агави в купі з низьким глікемічним індексом буквально за кілька років вивели його в число провідних цукрозамінників у західній півкулі.

    Нектар агави найчастіше виробляють з блакитної агави – м'ясистої колючої рослини, яку багато хто помилково називає кактусом. Насправді вона належить до іншої біологічної групи і більше всього схожа на знайоме нам алое.

Отримують нектар агави з соку агави, який вичавлюють із нерозкритих бутонів її квітів – на одному квітконосі може з'явитися їх кілька тисяч, оскільки сам квітконіс здатний досягати висоти кілька метрів.

Склад і корисні властивості нектар агави

ВУГЛЕВОДНИЙ СКЛАД

  • Фруктоза – 85 – 95%
  • Декстроза – 3 – 10%
  • Сахароза – 1,5-3.0%
  • Інулін – 3-5.0%

Взагалі по своєму вуглеводному складу, а точніше, по співвідношенню фруктози і глюкози нектар агави – унікальний продукт. Він приблизно в 1,5 рази солодше цукру.

У зв'язку з тим, що він містить інулін, глікемічний індекс сиропу дуже низький – близько 17-20. Таким чином, він набагато повільніше засвоюється організмом і не провокує різкий стрибок рівня цукру в крові.

Крім того, інулін сприяє виробленню в нашому шлунково-кишковому тракті захисних пробіотиків.

    Сік агави покращує обмін речовин, надає заспокійливу дію на нервову систему та виводить із організму зайву рідину.

    На смак нектар агави дуже скидається на ніжний квітковий мед. Темний сорт із приємним післясмаком патоки.

    Добре поєднується з фруктовим та трав'яним чаєм. Може використовуватися у чистому вигляді – ним смачно поливати випічку, млинці та оладки.

    Також нектар агави має чудову властивість швидко і легко розчинятися в будь-яких рідинах, що робить його незамінним для приготування коктейлів, кондитерських виробів, киселів, морозива.

   Сироп агавм на 100% піддається дріжджовому бродінню, що є перевагою для випічки.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 850 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner